Selv om Store Bededag ikke længere er en helligdag, så holder vi fast i traditionen 🌾 Varme hveder hører sig til – og med pålæg fra Hanegal bliver det både økologisk og lidt ekstra lækkert 🧡 Uanset om du er til mild spegepølse, kyllingekødpølse, plantepostej eller noget fjerde, er der lidt til enhver smag. Alt sammen økologisk og lavet med gode råvarer 🌱🫶

Varme hveder m. pålæg

Ingredienser

1 stk. Hanegal Mild spegepølse skiveskåret
1 stk. Hanegal Kyllingekødpølse
1 stk. Hanegal Plantepostej
Hvedeknopper
Smør

Grønt

Sprød salat
Radiser
Agurk
Sukkerærter
Grønne asparges

Sådan gør du

1
Varm hvedeknopperne hele eller rist dem i halve alt efter smag.
2
Smør dem med dit favorit pålæg og nyd dem i godt selskab.

Andre opskrifter fra Hanegal

Hjemmebagte knækbrød m. kyllingekødpølse & avocadocreme

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT