🔥🍔 Spegepølse på en anderledes måde... Sliders med grillede oksespegepølseruller med kroketter og smeltet ost, syltede rødløg og en frisk avocadocreme med persille. Snasket, friskt og smagfuldt – alt det gode i én bid! 🥑🧅🧀 Perfekte til sommerens grillbord eller en forkælende frokost. Se med og gem opskriften til weekenden! 🙌☀️

GRILLEDE SLIDERS M. CHEESY OKSESPEGEPØLSERULLER, AVOCADOCREME & SYLTEDE RØDLØG

Ingredienser:

8 skiver. Hanegal skiveskåret oksespegepølse
4 stk. Slider burgerboller
2 skiver. Pålægsost
4 stk. Kartoffelkroketter (optøet eller forbagt)
Syltede rødløg
Mayonnaise

Andet:

4 stk. Små træpinde eller tandstikker

Avocadocreme:

2 stk. Modne avocadoer
2 spsk. Finthakket bredbladet persille
Citronsaft
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde:
1
Skær kroketterne over på langs, så du har 8 halve. Skær de 2 skiver ost i 4 kvarte, så du får 8 mindre stykker. Læg ét stykke ost og én halv kroket på hver skive spegepølse. Rul sammen og fastgør med en tandstik eller lille træpind.
2
Skær sliderbollerne over og grill dem let på en tør pande eller grill, indtil de er gyldne.
3
Grill spegepølserullerne på begge sider, indtil osten begynder at smelte og overfladen får farve.
Avocadocreme:
1
Mos avocadoerne i en skål. Tilsæt finthakket persille og smag til med citronsaft, salt og peber.
Samling af sliders:
1
Smør sliderbollerne med avocadocreme og mayonnaise.
2
Fjern tandstikkerne fra spegepølserullerne. Læg to ruller på hver bund med avocadocreme, top med syltede rødløg og luk burgeren.

Andre opskrifter fra Hanegal

HVIDLØGSSPEGEPØLSECHIPS M. CHILIMAYO

Varme hveder m. pålæg

STICKY HASSELBACK GRILLPØLSER M. CHILI/CHEESE DIP