🌭🌯 Hotdog møder durum... Her en lidt anderledes, men frisk, enkel og lækker måde at servere vores økologiske kyllingewienerpølser på 😋🌯 Et enkelt måltid der smager skønt og er klar til servering på ingen tid 🙌 Perfekt til både frokost og aftensmad!

FLADBRØDSHOTDOG M. KYLLINGEWIENERPØLSE, SYLTEDE RØDLØG & CREME FRAICHE DRESSING

Ingredienser:

4 stk. Hanegal kyllingewienerpølser
4 stk. Fladbrød el. tortillas
Hummus
2 stk. Hjertesalat/andet sprød salat (grofthakket)
250 g. Cherrytomater (skåret i kvarte eller skiver)
Syltede rødløg

Creme fraiche dressing:

1.5 dl. Creme fraiche
1 tsk. Dijonsennep
1 spsk. Citronsaft
1 fed. Hvidløg (presset)
1 tsk. Honning
Salt og peber, efter smag

Sådan gør du

1
Rør creme fraiche sammen med dijonsennep, citronsaft, hvidløg og honning. Smag til med salt og peber. Stil på køl indtil servering.
2
Steg kyllingepølserne på en pande til de er gennemvarme og har fået lidt farve. Lun evt. fladbrødene.
3
Smør hummus på hvert fladbrød og fordel salat, tomat, syltede rødløg og kyllingepølse på. Slut af med creme fraiche dressing.
4
Fold eller rul brødene som en durum eller åben wrap – og servér straks.

Andre opskrifter fra Hanegal

OVNBAGT GNOCCHI M. BROCCOLINI, ARTISKOKKER & GRILLPØLSER

PIZZAWRAP M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

SPICY PIZZAHOTDOGS M. WIENERPØLSER, OST & SYLTET JALAPENO