Baggrund
Hanegal blev grundlagt af Ulrich og Fie, som har været frontløbere for økologi i Danmark siden 1980. Fra vores første økologiske landbrug i Voel til etableringen af Danmarks første økologiske slagteri, har vi altid drevet virksomheden med hjerte, holdning og handling.
Det betyder, at vi ikke kun har passionen for økologi og dyrevelfærd, men også en klar holdning til bæredygtighed og ansvarlig produktion – vi handler på det! Selvom vi i dag ikke har eget slagteri, arbejder vi tæt sammen med økologiske leverandører, der deler vores høje standarder for dyrevelfærd og miljøhensyn.
Værdier
Hanegal er økologisk pioner med dyrevelfærd, miljø og bæredygtighed som kerneværdier. Siden 1980 har vi arbejdet for fødevarer med høj kvalitet – fra jord til bord! Vi tror på, at god smag starter med råvarer fremstillet med respekt for naturen og dyrenes velfærd. Vores produkter er økologiske, fri for tilsætningsstoffer og lavet med omtanke for hele livscyklussen. I 2030 skal 85% af vores produktion være plantebaseret – et skridt mod en mere bæredygtig fremtid.
Produkter uden numre
Siden 1992 har Hanegal produceret økologiske fødevarer helt uden tilsætningsstoffer. Vi mener, at rene råvarer og godt håndværk er nøglen til god smag – uden behov for e-numre som nitrit, der kan være skadelige. Vores kødpålæg har en naturlig farve, fordi vi nægter at bruge kunstige konserveringsmidler. Vi tilbyder også mere klimavenlige, plantebaserede alternativer som f.eks. vores plantepostej og facon, der gør det nemt at spise grønnere.