🥖🔥 PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT – SPRØD & FYLDT MED SMAG! 🔥🥖 Hvad får man hvis man fusionerer pizza, sandwich og cæsarsalat? En eksplosion af smag og ren nydelse 🤩🔥 Med Il Fornaio's Siciliana surdejsflute, smeltet mozzarella, vores krydrede pepperoni og en frisk cæsarsalat, får du her en lækker og snasket, kombination der er perfekt til frokost eller en nem aftensmad!🤤✨

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

Ingredienser

80 g. Hanegal Pepperoni
2 stk. Il Fornaio Siciliana surdejsflute (optøet)
3 dl. Pizzasauce
140 g. Revet mozarella
1 stk. (Stor) romainesalat
40 g. Croutoner (blitzet groft)
20 g. Parmesanost (flager/revet)

Cæsardressing

3 spsk. Græsk yoghurt
2 spsk. Parmesanost (revet fint)
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. Engelsk sauce
1 fed. Hvidløg (knust)
Citronsaft
Salt og peber

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Del hvert surdejsflute i 2 og skær dem over på langs. Smør både over- og underdel med pizzasauce og top med revet mozzarella. Fordel pepperonien på underdelen. Kom brødene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter.
3
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål. Smag til med citronsaft, salt og peber.
4
Hak salaten i mindre stykker og kom det i en skål. Tilsæt dressing, croutoner og parmesanost og vend det sammen.
5
Fyld dine pizzasandwiches med cæsarsalat og servér 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

KARTOFFELTÆRTE M. WIENERPØLSER

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE

MINION PIZZA M. PEPPERONI