🥑 Hjemmebagte knækbrød med frisk avocadocreme og kyllingekødpølse 😋 Her nemme og sprøde hjemmebagte knækbrød toppet med en frisk avocadocreme med dild og forårsløg, vores økologiske milde kyllingekødpølse og lidt sprøde radiser. Perfekt som en let frokost, til brunchbordet eller som en skøn snack for hele familien 🌱

Hjemmebagte knækbrød m. kyllingekødpølse & avocadocreme

Ingredienser

200 g. Hanegal Kyllingekødpølse
Radiser (i tynde skiver)
Ærteskud til pynt

Avocadocreme

2 stk. Modne avocado
2 stk. Forårsløg (skåret i tynde skiver)
0.5 bundt. Frisk dild (finthakket)
0.5 stk. Citron (saften heraf)
Salt og peber

Knækbrød

1 dl. Hørfrø
1 dl. Græskarkerner
1 dl. Solsikkekerner
1.5 dl. Havregryn
1.5 dl. Havremel (blendet havregryn)
1.5 dl. Vand
0.5 dl. Olivenolie
1 tsk. Salt
1 tsk. Tørrede krydderurter (f.eks. rosmarin, oregano el. timian)

Sådan gør du

Fremgangsmåde knækbrød
1
Rør alle ingredienserne til knækbrødene sammen i en skål og lad dejen stå i ca. 10 minutter.
2
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til et jævnt lag og skær den forsigtigt ud i stykker med en kniv eller pizzaskærer.
3
Bag knækbrødene midt i ovnen i ca. 25 minutter, til de er sprøde og gyldne.
4
Afkøl på en rist.
Fremgangsmåde avocadocreme
1
Mos avocadoerne med en gaffel og tilsæt citronsaft, forårsløg og dild. Rør det sammen og smag til med salt og peber.
Anret
1
Fordel avocadocreme på de afkølede knækbrød og top med kyllingekødpølse, radiser og pynt med friske ærteskud.

Andre opskrifter fra Hanegal

HVIDLØGSSPEGEPØLSECHIPS M. CHILIMAYO

Varme hveder m. pålæg

STICKY HASSELBACK GRILLPØLSER M. CHILI/CHEESE DIP

CRUDITÉBRÆT M. DIP AF PEBERPLANTEPOSTEJ