🎃🕷 Denne edderkop er ikke bare uhyggelig – den er også uhyggelig lækker! Fyldt med vores sprøde økologiske Facon, rød pesto og ost er det den perfekte halloween-snack, der både skræmmer og frister 👻 Med det lækre fyld og snoede, sprøde butterdejsben er den lige til at sætte tænderne i... hvis du tør! 🕸️

UHYGGELIG EDDERKOP M. FACON, RØD PESTO & OST

80 g. Hanegal Facon
1 stk. Butterdejsplade
3 spsk. Rød el. grøn pesto
70 g. Revet ost
1 stk. Æg - sammenpisket
Sukkerøjne

Sådan gør du

1
Steg Facon i et par minutter på panden for at få dem ekstra sprøde. Dette kan undlades.
2
Tænd ovnen på 200 grader.
3
Rul butterdejen ud på en bageplade og smør den ene halvdel (den korte led) med pesto. Fordel ost og Facon ovenpå.
4
Fold den anden halvdel over fyldet. Pladser et glas på midten af butterdejen og skær 4 diagonale stykker fra glasset til de 4 hjørner. Skær de 2 midterste stykker af og læg dem til side, så der nu er to trekanter på hver side af glasset. Skær 4 strimler i hver trekant og twist, twist, twist.
5
Pensl edderkoppen med æg og bag den i ovnen i ca. 15 minutter.
6
Køl edderkoppen ned og tilføj evt. sukkerøjne.

Tips & forslag

#1
Brug evt. de to afskåret stykker til at lave mini-edderkopper eller andre former/figurer, så det ikke går til spilde 😉

Andre opskrifter fra Hanegal

MINION PIZZA M. PEPPERONI

TORTILLAØJNE M. KYLLINGEWIENERPØLSER

FROKOSTBOWL MED FACON, ÆG & RØDBEDEHUMMUS

MONSTERTOAST M. MILD SPEGEPØLSE & SPEJLÆG