🌭✨ Pølsehorn med et sommerligt twist 🌸 Disse søde blomsterpølsehorn er fyldt med ketchup, vores økologiske mildt krydrede wienerpølser og toppet med revet mozzarella 😋 De er nemme at lave og er perfekte til madpakken, børnefødselsdagen eller bare en hyggelig snack 🧡 Opskriften giver 8 stk.

Blomsterpølsehorn m wienerpølser

4 stk. Hanegal Wienerpølser
1 stk. Færdiglavet pizzadej
4 spsk. Ketchup
1 stk. Æg (sammenpisket)
100 g. Revet mozarella

Sådan gør du

1
Halvér wienerpølserne på midten, så du har 8 stykker i alt.
2
Rul pizzadejen ud og skær den i 8 firkanter (eller udstik cirkler), som passer i længden til pølserne.
3
Pensl hvert dejstykke med lidt ketchup, læg en halv pølse ovenpå og rul dejen omkring pølsen.
4
Skær hver dejrulle i 6 skiver og læg dem, så de ligner små blomster, på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for, at skiverne ligger tæt, så de hæfter sammen under bagning.
5
Pensl blomsterne med sammenpisket æg og top med revet mozzarella.
6
Bag blomsterpølsehornene i en forvarmet ovn ved 180°C varmluft i ca. 16 minutter, eller til de er flotte gyldne og osten er smeltet.

Andre opskrifter fra Hanegal

HJERTEFORMEDE KYLLINGEPØLSER M ÆG

CRISPY CHICKSTICKS M. SPICY AVOKADO-LIMEDIP

PÅSKEHARE-PØLSEHORN M. MINI KYLLINGEPØLSER

TARTELETHAVER M. ÆGGESALAT & SPRØD PEBERSPEGEPØLSECRUMBLE