🌭✨ Pølsehorn med et sommerligt twist 🌸
Disse søde blomsterpølsehorn er fyldt med ketchup, vores økologiske mildt krydrede wienerpølser og toppet med revet mozzarella 😋 De er nemme at lave og er perfekte til madpakken, børnefødselsdagen eller bare en hyggelig snack 🧡
Opskriften giver 8 stk.
Halvér wienerpølserne på midten, så du har 8 stykker i alt.
2
Rul pizzadejen ud og skær den i 8 firkanter (eller udstik cirkler), som passer i længden til pølserne.
3
Pensl hvert dejstykke med lidt ketchup, læg en halv pølse ovenpå og rul dejen omkring pølsen.
4
Skær hver dejrulle i 6 skiver og læg dem, så de ligner små blomster, på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for, at skiverne ligger tæt, så de hæfter sammen under bagning.
5
Pensl blomsterne med sammenpisket æg og top med revet mozzarella.
6
Bag blomsterpølsehornene i en forvarmet ovn ved 180°C varmluft i ca. 16 minutter, eller til de er flotte gyldne og osten er smeltet.