🐰 Pølsehorn med påskeører! 🌼 Bløde og luftige pølsehorn med vores lækre, økologiske mini kyllingepølser og et drys påskestemning 💛 En hyggelig opskrift, der samler familien i påsken 🥣✨ Perfekt som en påskesnack eller en sjov tilføjelse til påskebordet 🍽🐰

PÅSKEHARE-PØLSEHORN M. MINI KYLLINGEPØLSER

Ingredienser pølsehorn

9 stk. Hanegal Mini kyllingepølser
18 stk. Hele peberkorn (til øjne)
1 stk. Sammenpisket æg (til pensling)

Ingredienser dej

25 g. Gær
1 dl. Vand (lunken)
1 dl. Kærnemælk
1 stk. Æg
1 spsk. Honning el. sirup
0.5 dl. Olivenolie
400 g. Hvedemel
8 g. Salt

Sådan gør du

1
Opløs gæren i det lunkne vand.
2
Tilsæt kærnemælk, æg, honning/sirup og olivenolie. Rør det godt sammen.
3
Tilsæt hvedemel og salt lidt ad gangen, og ælt til en glat og smidig dej – ca. 10 min.
4
Dæk skålen til, og lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time, til den er fordoblet i størrelse.
5
Del den hævede dej i 9 lige store boller. Rul hver bolle ud til en lang, tynd strimmel – næsten så tynd som muligt uden at den knækker.
6
Form hver strimmel som et U. Fold buens underdel op, og lav et lille twist med fingrene i begge ender så du har to "huller".
7
Stik en mini kyllingepølse gennem hullerne, så den ligger midt i "kroppen" og "ørene" stikker op.
8
Læg påskehare-pølsehornene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 30 minutter.
9
Pensl dem med sammenpisket æg og sæt to peberkorn på hver hare som øjne.
10
Bag pølsehornene midt i ovnen ved 200°C (alm. ovn) i ca. 12-15 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
11
Nyd dem lune, evt. med lidt ketchup til.

Andre opskrifter fra Hanegal

CRISPY CHICKSTICKS M. SPICY AVOKADO-LIMEDIP

TARTELETHAVER M. ÆGGESALAT & SPRØD PEBERSPEGEPØLSECRUMBLE