Vidste du at... Ved at skære vores kyllingewienerpølser i tynde strimler og smide dem i airfryeren, kan du forvandle dem til de sprødeste og lækreste chips? 🤤 Prøv dem med en hjemmelavet dip fx den vi har lavet her med avokado, lime og jalapeño 🥑🔥 Perfekt som appetizer, en del af tapasbrættet eller bare fordi... 😉 💚 Økologisk ⚡ Hurtigt & nemt 😋 Sprødt og smagfuldt

CRISPY CHICKSTICKS M. SPICY AVOKADO-LIMEDIP

Ingredienser Crispy chicksticks

250 g. Hanegal kyllingewienerpølser

Ingredienser Spicy avokado/limedip

2 stk. Modne avokado
2 spsk. Græsk yoghurt
1 spsk. Syltede jalapeños (justér efter styrke)
2 spsk. Lage fra jalapeñoglas
0.5 stk. Lime (skallen og saften herfra)
1 fed. Hvidløg
1 hf. Frisk koriander
Salt og peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde Crispy chicksticks
1
Skær kyllingepølserne i meget tynde strimler på langs – gerne så tyndt som muligt for maksimal sprødhed.
2
Læg strimlerne i airfryeren i et enkelt lag. Bag ved 200°C i 10–12 minutter, eller til de er sprøde og gyldne. Ryst kurven undervejs.
3
Lad dem køle kort af – de bliver sprødere, når de køler.
Fremgangsmåde Spicy avokado/limedip
1
Kom alle ingredienser i en blender eller foodprocessor.
2
Blend til en jævn og cremet konsistens. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra jalapeño.
3
Anret de sprøde strimler af kyllingepølser på et fad og servér med den kolde avokado/limedip.

Andre opskrifter fra Hanegal

HVIDLØGSSPEGEPØLSECHIPS M. CHILIMAYO

STICKY HASSELBACK GRILLPØLSER M. CHILI/CHEESE DIP

HJERTEFORMEDE KYLLINGEPØLSER M ÆG

Blomsterpølsehorn m wienerpølser