Små tapasjuletræer der smager dejligt, er nemme at lave og som pynter på julefrokostbordet 🎄🌟 Juletræerne er ideelle til både børn og voksne og kan naturligvis varieres efter smag og behag. Vi har bl.a. brugt vores milde spegepølse, der er en klassiker mange kan lide 😋 Opskriften giver ca. 10 stk. - Så simpelt er det 👇

TAPASJULETRÆER M. MILD SPEGEPØLSE

1 stk. Hanegal mild spegepølse
1 stk. Gul peberfrugt
1 stk. Agurk
100 g. Emmentaler el. cheddar
Tapasspyd
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Forberedelse
1
Lav stjerner ud af den gule peberfrugt med en kniv eller en udstikker.
2
Skær lange tynde skiver agurk med en kartoffelskræller eller et mandolinjern.
3
Skær den milde spegepølse ud i tynde skiver.
4
Skær osten i små tern til juletræsfødder.
Samling
1
Start med en peberfrugtstjerne, dernæst en agurkskive: Start med at lave store folder der gradvist bliver mindre indtil den former et juletræ. Stik spyddet gennem midten og adskil forsigtigt folderne fra hinanden. Sæt 1-2 skiver spegepølse på hvert spyd og afslut med osten.
2
Anret spydene på et fad eller tallerken og servér.

Andre opskrifter fra Hanegal

3 x BRUSCHETTA TIL NYTÅR

BUTTERDEJSJULETRÆ M. KYLLINGEWIENERPØLSER

CHOPPED RUGBRØDSSANDWICH M. JULEPOSTEJ, RØDBEDE & CORNICHONER

TORTILLAØJNE M. KYLLINGEWIENERPØLSER