Små tapasjuletræer der smager dejligt, er nemme at lave og som pynter på julefrokostbordet 🎄🌟
Juletræerne er ideelle til både børn og voksne og kan naturligvis varieres efter smag og behag. Vi har bl.a. brugt vores milde spegepølse, der er en klassiker mange kan lide 😋
Opskriften giver ca. 10 stk. - Så simpelt er det 👇
Lav stjerner ud af den gule peberfrugt med en kniv eller en udstikker.
2
Skær lange tynde skiver agurk med en kartoffelskræller eller et mandolinjern.
3
Skær den milde spegepølse ud i tynde skiver.
4
Skær osten i små tern til juletræsfødder.
Samling
1
Start med en peberfrugtstjerne, dernæst en agurkskive: Start med at lave store folder der gradvist bliver mindre indtil den former et juletræ. Stik spyddet gennem midten og adskil forsigtigt folderne fra hinanden. Sæt 1-2 skiver spegepølse på hvert spyd og afslut med osten.
2
Anret spydene på et fad eller tallerken og servér.