Sjov og børnevenlig ret med spaghetti, sticks og mozzarellakugler. Festlig for øjet og dejlig i munden og maven 😋 Opskriften er til 16 stk.

Spaghettireder m. salami sticks

2 stk. Hanegal Beef Sticks i små stykker
2 stk. Hanegal Salami Sticks i små stykker
200 g. Fuldkornsspaghetti
2 stk. Æg
2 dl. Pastasauce
2 Gulerødder - revet
100 g. Revet Mozarella
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Kog pastaen lidt kortere tid end angivet på pakken. Hæld derefter vandet fra.
2
Tænd ovnen på 200 grader.
3
Pisk æggene sammen.
4
Tilsæt pastasauce, æg, snackpølser, revet mozzarella og gulerod til gryden med pasta og bland det godt rundt.
5
Smør muffins forme med fedtstof og fordel spaghettiblandingen deri. Tryk lidt ned i midten af muffins formene med en ske, så det kommer til at ligne små reder.
6
Bag spaghettirederne i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle lidt af før du fjerner dem fra formene.
7
Server med lidt frisk basilikum og evt. lidt grøntsagsstænger til.

Tips & forslag

#1
Her har vi brug begge varianter af vores 100% økologiske sticks💚, - både salami og beef. De er begge milde i smagen, krydret med paprika, koriander, salt og peber. Koldrøget over bøgeflis for den helt perfekte og afrundede røgsmag. Hvis du foretrækker den ene frem for den anden så kør endelig på med din favorit 😍

Andre opskrifter fra Hanegal

TORTILLAØJNE M. KYLLINGEWIENERPØLSER

UHYGGELIG EDDERKOP M. FACON, RØD PESTO & OST

MONSTERTOAST M. MILD SPEGEPØLSE & SPEJLÆG

BØRNE TAPASSPYD M. SNACKPØLSER & ANDRE GODTER