Lækkert, nemt & fyldt med smag! 🤤🍕 Her et slags snackbrød lavet med Il Fornaio’s lækre surdejs pizzadej, vores økologiske pepperoni, revet ost og frisk persille 🧄🧀🍕 Server brødet til suppe, salater eller bare som den ultimative snack. Det er så nemt at lave og smager snasket og lækkert. 📍 Snup opskriften her 👩‍🍳

SNACKBRØD M. PEPPERONI, OST & PERSILLE

80 g. Hanegal Pepperoni
2 stk. Il Fornaio surdejs pizzadej (optøet)
4 spsk. Olivenolie
2 fed. Hvidløg (valgfrit)
1 hf. Persille (hakket)
100 g. Revet mozarella

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Tilsæt olivenolie og hvidløg i en skål.
3
Klip eller skær pizzadejene i små firkanter og kom dem i skålen med olie.
4
Tilsæt persille, pepperoni og mozzarella til skålen og vend det hele forsigtigt sammen. Kom dejen i en rund form beklædt med bagepapir og lav et hul i midten, så der er plads til at du kan sætte en lille ovnfast skål i.
5
Bag brødet i ovnen i ca. 40 minutter til det er gyldent og gennembagt.
6
Servér brødet som det er, til suppe, salater eller hvad end du foretrækker.

Andre opskrifter fra Hanegal

CRISPY CHICKSTICKS M. SPICY AVOKADO-LIMEDIP

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER