🥔🔥 Nemt, lækkert & måske en ny hverdagsfavorit? 🥦 Ovnbagt gnocchi med sprøde broccolini, artiskokhjerter og vores økologiske Herbs & Pepper Grill Mix - dejlig krydrede og fyldt med smag!💚 Alt ryger på én bageplade – og så passer det sig selv i ovnen. Perfekt på en travl hverdag! 🙌

OVNBAGT GNOCCHI M. BROCCOLINI, ARTISKOKKER & GRILLPØLSER

Ingredienser:

6 stk. Hanegal Herbs & Pepper Grillmix pølser
500 g. Gnocchi
300 g. Broccolini/aspargesbroccoli (groft skåret)
150 g. Drænede artiskokhjerter i olie (evt. delt i halve)
2 stk. Rødløg (skåret i både)
2 fed. Hvidløg (finthakket eller skåret i tynde skiver)
3 spsk. Balsamicoeddike
3 spsk. Olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Topping:

1.5 hf. Rucola
0.5 stk. Citron (fintrevet skal heraf)
Revet parmesanost efter smag
20 g. Ristede pinjekerner
Balsamicoglace

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180°C (varmluft).
2
Kom gnocchi, pølser, broccolini, artiskokker rødløg og hvidløg i en stor skål. Tilsæt olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber. Vend det hele godt sammen.
3
Fordel blandingen jævnt på en bageplade med bagepapir og sørg for, at ingredienserne ikke ligger for tæt. Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller indtil gnocchien er let sprød og pølserne gyldne.
4
Tag retten ud af ovnen og lad den køle en smule af. Top med rucola, revet parmesan, fintrevet citronskal, ristede pinjekerner og en god balsamicoglace.

Andre opskrifter fra Hanegal

SPICY PIZZAHOTDOGS M. WIENERPØLSER, OST & SYLTET JALAPENO

GRILLPØLSER M. FRISK VANDMELONSALAT M. FETA, URTER & PISTACIE

SPICY CHEESY HOTDOGS M. JALAPENOKETCHUP & RISTEDE LØG