Sprøde bidder af sommer☀️ Lækre sprøde bruschetta med vores milde spegepølse, masser af smagfulde tomater, søde og modne nektariner og friske krydderurter 🍅🌿 Perfekt til sommerfrokost, tapas eller som et farverigt indslag på grillbordet 🌸 Enkelt. Lækkert. Fyldt med sol og smag 🌿✨ Find opskriften her – den giver 12 stk.👇

BRUSCHETTA M. TOMAT, NEKTARIN & MILD SPEGEPØLSE

12 skiver. Hanegal skiveskåret oksespegepølse
1 stk. Ciabattabrød
300 g. Modne blandede tomater
2 stk. Modne nektariner
1 stk. Lille rødløg
1 hf. Persille (fint- eller grofthakket)
1 hf. Basilikum (fint- eller grofthakket)
2 spsk. Balsamicoeddike
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

1
Skær tomaterne og nektarinerne i små tern og hak rødløget fint. Vend det hele sammen i en skål med olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber. Lad det gerne trække i ca. 30 minutter.
2
Skær brødet i skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Læg en skive mild spegepølse på hver brødskive.
3
Sæt bagepladen midt i en forvarmet ovn ved 200°C (alm. ovn) i ca. 12 minutter, eller til brødet og spegepølsen er sprød.
4
Tag brødet ud af ovnen. Fordel tomat- og nektarinblandingen ovenpå, og pynt evt. med lidt friske krydderurter.

Andre opskrifter fra Hanegal

HVIDLØGSSPEGEPØLSECHIPS M. CHILIMAYO

CRISPY CHICKSTICKS M. SPICY AVOKADO-LIMEDIP

SNACKBRØD M. PEPPERONI, OST & PERSILLE

STICKY HASSELBACK KYLLINGEPØLSER