Pizzawrap med pepperoni og cæsarsalat 🍕🥬 Lun, blød tortilla med smeltet ost og vores økologiske pepperoni – fyldt med en frisk og sprød cæsarsalat med hjemmelavet rugbrødscroutoner 🧄🧀 Nem at lave, perfekt til frokost ✨

PIZZAWRAP M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

Ingredienser

80 g. Hanegal Pepperoni
4 stk. Tortillas
1.5 dl. Pizzasauce
140 g. Mozarella

Cæsarsalat

2 stk. Hjertesalat
Parmesan (revet/flager) - mængde efter smag

Dressing

3 spsk. Græsk yoghurt eller skyr
3 spsk. Parmesan (revet fint)
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. Engelsk sauce
1 fed. Hvidløg (presset)
Citronsaft efter smag
Salt og peber

Rugbrødscroutoner

3 skiver. Rugbrød (skåret i små tern)
Olivenolie
Salt

Sådan gør du

Pizzawraps:
1
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
2
Læg tortillaerne på en bageplade. Smør ca. 2 spsk. pizzasauce på hver tortilla. Drys med revet mozzarella og fordel pepperoni ovenpå.
3
Bag i ovnen i ca. 5 minutter, til osten netop er smeltet – tortillaerne skal forblive bløde og bøjelige. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle let af, så de kan rulles.
Cæsarsalat:
1
Vend rugbrødstern i olivenolie og lidt salt. Bag i ovn eller airfryer ved 200 grader i ca. 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
2
Rør alle ingredienserne til cæsardressingen sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
3
Skyl og snit salaten groft. Vend den med cæsardressing, parmesanflager og rugbrødscroutoner.
4
Fordel salaten på midten af de lune tortillapizzaer. Rul sammen til wraps og servér.

Andre opskrifter fra Hanegal

SPICY PIZZAHOTDOGS M. WIENERPØLSER, OST & SYLTET JALAPENO

KARTOFFELMUFFINS M. MINI KYLLINGEPØLSER

Blomsterpølsehorn m wienerpølser