🌿🥕 Mættende, frisk og fyldig! 🥗✨ Her en lækker og mættende salat med perlespelt, stegte wienerpølser, balsamicobagte gulerødder og en frisk og cremet ramsløgsgremolata – en nem og nærende salat for hele familien, fyldt med økologi💚✨

MÅLTIDSSALAT M. WIENERPØLSER, BALSAMICO-BAGTE GULERØDDER & RAMSLØGSGREMOLATA

240 g. Hanegal Wienerpølser (skåret i tynde skiver)
450 g. Gulerødder (skåret i grove stykker)
2 spsk. Olivenolie
2 spsk. Agave sirup/honning
1 spsk. Balsamicoeddike
200 g. Perlespelt
100 l. Feldsalat

Ramsløgsgremolata

14 stk. Friske blade ramsløg (finthakket) + ekstra til pynt
200 g. Fetaost
0.5 stk. Citron (fintrevet skal)

Sådan gør du

1
Forvarm ovnen til 200°C (varmluft).
2
Vend gulerødderne med olivenolie, agavesirup/honning og balsamicoeddike. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 20-25 minutter, til de er let karamelliserede.
3
Kog perlespelt efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og lad det køle lidt af.
4
Varm en pande op og steg pølseskiverne i få minutter til de er lækre og gyldne.
Ramsløgsgremolata:
1
Smuldr fetaosten i en skål. Tilsæt finthakket ramsløg og citronskal og rør let rundt.
2
Fordel feldsalat, perlespelt, bagte gulerødder og wienerpølser på et fad. Drys med lidt finthakket ramsløg og top med ramsløgsgremolata.

Andre opskrifter fra Hanegal

CRISPY CHICKSTICKS M. SPICY AVOKADO-LIMEDIP

TARTELETHAVER M. ÆGGESALAT & SPRØD PEBERSPEGEPØLSECRUMBLE