GRÆSKARSUPPE M. SPRØD HVIDLØGSSPEGEPØLSE
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser suppe |
||
1 | stk. | Hokkaido græskar |
1 | stk. | Løg |
1 | stk. | Helt hvidløg |
1 | stk. | Rød peberfrugt |
3 | stk. | Gulerødder |
1 | spsk. | Karry |
1 | tsk. | Spidskommen |
1 | tsk. | Gurkemeje |
Salt og peber | ||
Olivenolie | ||
4 | dl. | Grøntsagsbouillion |
1 | spsk. | Revet ingefær |
1 | ds. | Kokosmælk |
1 | stk. | Citron (saft heraf) |
Ingredienser topping |
||
300 | g. | Hanegal hvidløgsspegepølse |
Creme fraiche/græsk yoghurt | ||
Frisk koriander (eller andre friske krydderurter) | ||
Ristet brød |