Er du også vild med en god klassisk fransk hotter? 😝 Her har vi fyldt den elskede klassiker med vores saftige og økologiske wienerpølser, der egner sig perfekt til hotdogs! 😍 Derudover har vi fyldt den med hjemmelavet ketchup, som er så nem og hurtig at lave, at du vil få svært ved at gå tilbage til den færdiglavede slags! 🍅 Ved at lave den selv har du desuden fuldstændig styr på ingredienslisten og kan på den måde undgå uønskede tilsætningsstoffer. Dét kan vi li’! 🫶

Fransk hotdog m. wienerpølser & hjemmelavet ketchup

Hotdogs

1 pk. Hanegal Wienerpølser
4 stk. Hotdogbrød

Hjemmelavet ketchup

300 g. Tomatpuré
0.5 dl. Ahornsirup
0.5 dl. Æblecidereddike
0.5 dl. Vand
2 tsk. Løgpulver
1 tsk. Hvidløgspulver
1 tsk. Karry
0.5 tsk. Kanel
0.5 tsk. Cayennepeber
Salt og peber

Sådan gør du

1
Blend alle ingredienserne til ketchuppen sammen i en blender til den er glat. Smag til med salt og peber. Opbevar ketchuppen på køl i et skoldet glas eller flaske til den skal bruges.
2
Grill hotdogbrødene og wienerpølserne.
3
Fyld brødene med den hjemmelavet ketchup og wienerpølser og servér 😋🙌

Tips & forslag

#1
Her har vi brugt lækre grove flutes fra bageren i stedet for de lyse hvede hotdogbrød, som man typisk ser i de fleste dagligvarebutikker. Begge dele kan selvfølgelig bruges til opskriften.

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE