🎄 Skru op for julestemningen i køkkenet! 🌟 Overrask familien med et lækkert og festligt butterdejsjuletræ, fyldt med vores lækre økologiske kyllingewienerpølser, ost og finthakket broccoli. En hurtig og sjov opskrift, der spreder julehygge – perfekt som en eftermiddagssnack her i december 🌱🎅

BUTTERDEJSJULETRÆ M. KYLLINGEWIENERPØLSER

4 stk. Hanegal kyllingewienerpølser
1 stk. Butterdej
0.5 dl. Tomatpassata
1.5 dl. Revet mozarella
1.5 dl. Finthakket broccoli
1 stk. Sammenpisket æg
2 spsk. Pistacienødder (grofthakket)
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Rul butterdejen ud på en bageplade med bagepapir.
3
Smør tomatpassataen ud i en trekant med en på butterdejen. Dette i midten af dejen længst mod toppen. Læg de små stykker kyllingepølse ovenpå. Start med én i toppen og øg antallet for hver række. Lav desuden en lille “stamme” i bunden. Fordel broccoli og revet mozzarella ovenpå.
4
Skær dejen rundt om fyldet i tynde strimler fra fyldet ud til kanten. Start med at folde strimlerne under træet (bortset fra den i forlængelse af stammen) indover fyldet. Fold derefter strimlerne i toppen over fyldet til du når til bunden og slut af med stammen. Sørg for træet er lukket godt til af dej, så fyldet ikke vælter ud under bagningen.
5
Pensl med sammenpisket æg og top med de hakkede pistacienødder.
6
Bag butterdejsjuletræet i ovnen i ca. 15-18 minutter eller til det har fået en flot gylden farve.
7
Nyd juletræet mens det er lunt🎄🌟

Andre opskrifter fra Hanegal

3 x BRUSCHETTA TIL NYTÅR

CHOPPED RUGBRØDSSANDWICH M. JULEPOSTEJ, RØDBEDE & CORNICHONER

PØLSEHORNSKRANS M. MINI KYLLINGEPØLSER

TAPASJULETRÆER M. MILD SPEGEPØLSE