✨ 3 slags bruschetta til nytår! ✨
Imponer dine gæster nytårsaften med disse tre nemme og lækre bruschetta – perfekte som appetizer eller forret! 🥂
🥂 Gedeost, pære & mild spegepølse: En kombination af gedeost, sød pære, saltet spegepølse, sprøde valnødder og honning.
🎉 Burrata & mild spegepølse: Frisk rucola, cremet burrata og smagfuld spegepølse.
🍊 Ricotta & grillet kakifrugt: Sødmefuld grillet kakifrugt på blød ricotta med balsamico glace 😋
De er lavet på ingen tid og er en perfekt start på en festlig aften 🥳 🥂✨
3 x BRUSCHETTA TIL NYTÅR
70 | g. | Hanegal mild spegepølse skiveskåret |
1 | stk. | Baguette/ciabattabrød (skåret i tynde skiver) |
Olivenolie | ||
100 | g. | Gederulle |
0.5 | stk. | Pære (skåret i tynde skiver) |
Valnødder (grovhakkede) | ||
Honning | ||
Evt. Frisk mynte | ||
50 | g. | Rucola |
125 | g. | Burrata |
Sort peber | ||
4 | spsk. | Ricotta |
1 | stk. | Kakifrugt (skåret i både) |
Balsamicoglace | ||
Evt. Frisk basilikum |
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Læg de tynde skiver brød på en bageplade med bagepapir og pensl eller dryp med olivenolie. Fordel gedeosten på 4 af brødskiverne.
3
Kom bagepladen i ovnen i ca. 10 minutter til brødet er blevet sprødt og gedeosten er begyndt at smelte. Lad dem køle lidt af.
Gedeost, pære & mild spegepølse:
1
Top brødet med gedeost med tynde skiver pære, en rullet skive mild spegepølse, lidt hakkede valnødder og honning. Pynt med friske mynteblade.
Burrata & mild spegepølse:
1
Fordel rucola ud på 4 skiver brød. Bryd burrataen og læg det ovenpå.
2
Skær 2 skiver spegepølse ud i på midten. Fold dem tilfældigt og læg dem ovenpå de 4 skiver brød med rucola og burrata. Kværn lidt sort peber over.
Ricotta & kakifrugt:
1
Varm en grillpande op med lidt olivenolie. Grill bådene af kakifrugt på hver side i et par minutter, til de har fået grillstriber.
2
Fordel ca. 4 spsk. ricotta ud på 4 skiver brød og top med 2 både grillet kakifrugt. Top med balsamico glace og basilikum.