Et lækkert twist på klassikeren! 🍞✨ Denne rugbrødssandwich er en sjov opgradering af den klassiske leverpostejsmad og er perfekt som en hurtig frokost! Den er fyldt med vores julepostej, crunchy rødbede, cornichoner, rødløg og frisk persille - hakket sammen til en lækker blanding der er både cremet og crunchy! 🥪

CHOPPED RUGBRØDSSANDWICH M. JULEPOSTEJ, RØDBEDE & CORNICHONER

3 spsk. Hanegal Julepostej
3 stk. Cornichoner
3 skiver. Rå rødbede (tynde skiver)
1 skiver. Rødløg (3-4 ringe)
1 hf. Frisk persille
1 stk. Rugbrødsbolle

Sådan gør du

1
Kom alle ingredienserne på et skærebræt og hak det hele godt sammen.
2
Fyld blandingen i rugbrødsbollen og servér.

Andre opskrifter fra Hanegal

Varme hveder m. pålæg

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

FETAÆG M. SPINAT & WIENERPØLSER