Her små pølsehorn med et julet twist, der gør dem perfekt som en lille appetizer til julens festlige begivenheder - både for de store og for de små🥰✨ Kransen er nem at lave og består af butterdej og vores mini kyllingepølser der er ideelle i pølsehorn 🫶

PØLSEHORNSKRANS M. MINI KYLLINGEPØLSER

160 g. Hanegal mini kyllingepølse
1 pk. Butterdej
1 stk. Æg (til pensling)
Oregano el. timian
Chiliflager
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Rul buttedejen ud og skær den i 16 små trekanter.
3
Halvér pølserne, læg dem på den brede ende af trekanterne og rul dejen rundt om pølserne.
4
Læg de små pølsehorn ved siden af hinanden på en bageplade, så de danner en krans. Sørg for at dejen rører hinanden.
5
Pensl med æg og drys med chiliflager og oregano eller timian.
6
Bag julekransen i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader.
7
Anret julekransen på et fad eller en tallerken med ketchup i midten og pynt med rosmarinkviste og evt. en lille sløjfe.

Andre opskrifter fra Hanegal

SPRØDE FETARULLER M. OKSESPEGEPØLSE

TOASTRULLER M. MINI KYLLINGEPØLSER, OST & KETCHUP

Mini pizzaroser