GRÆSKARSUPPE M. SPRØD HVIDLØGSSPEGEPØLSE
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser suppe |
||
| 1 | stk. | Hokkaido græskar |
| 1 | stk. | Løg |
| 1 | stk. | Helt hvidløg |
| 1 | stk. | Rød peberfrugt |
| 3 | stk. | Gulerødder |
| 1 | spsk. | Karry |
| 1 | tsk. | Spidskommen |
| 1 | tsk. | Gurkemeje |
| Salt og peber | ||
| Olivenolie | ||
| 4 | dl. | Grøntsagsbouillion |
| 1 | spsk. | Revet ingefær |
| 1 | ds. | Kokosmælk |
| 1 | stk. | Citron (saft heraf) |
Ingredienser topping |
||
| 300 | g. | Hanegal hvidløgsspegepølse |
| Creme fraiche/græsk yoghurt | ||
| Frisk koriander (eller andre friske krydderurter) | ||
| Ristet brød | ||