🍞✨ Prøv disse sprøde toastruller – en anderledes version af pølsehorn, der er super nemme at lave! Fyldt med smeltet ost, ketchup og vores mini kyllingepølser der er et hit hos de små. Penslet med Danægs økologiske æg, der giver en smuk gylden overflade 😍 Toastrullerne med kyllingepølser er perfekte til både madpakken, brunchbordet og som en lækker eftermiddagssnack. Klar på ingen tid! 😋👌 Opskriften giver 9 stk.

TOASTRULLER M. MINI KYLLINGEPØLSER, OST & KETCHUP

160 g. Hanegal Mini kyllingepølser
9 skiver. Blødt brød
4.5 skiver. Ost
Ketchup
1 stk. Økologisk Æg fra Danæg
1 tsk. Tørret oregano

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Rul brødskiverne flade med en kagerulle. Smør dem med ketchup og læg en ½ skive ost i den ene ende af hvert stykke. Læg en mini kyllingepølse ovenpå og rul dem sammen.
3
Læg toastrullerne på en bageplade med bagepapir.
4
Pisk æg og oregano sammen og pensl det gavmildt på hver toastrulle.
5
Kom bagepladen i ovnen og bag rullerne i ca. 18 minutter.
6
Lad dem køle lidt af og servér evt. med ekstra ketchup til 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE

MINION PIZZA M. PEPPERONI