
TARTELETHAVER M. ÆGGESALAT & SPRØD PEBERSPEGEPØLSECRUMBLE
Tilberedningstid: 25 min.
Ingredienser |
||
10 | stk. | Tarteletter (lunet) |
10 | stk. | Mini gulerødder |
Frisk persille (til gulerodstoppe) | ||
Æggesalat |
||
8 | stk. | Økologiske æg fra Danæg |
2 | stk. | Bladselleri stængler (finthakket) |
0.5 | stk. | Rødløg |
0.5 | bundt. | Purløg (finthakket) |
0.5 | bundt. | Dild (finthakket) |
7 | stk. | Cornichoner (hakket) |
1 | dl. | Græsk yoghurt |
3 | spsk. | Hytteost |
0.5 | stk. | Citron (saften heraf) |
1 | spsk. | Dijonsennep |
Salt og peber | ||
Peberspegepølsecrumble |
||
200 | g. | Hanegal peberspegepølse (skåret i små tern) |