🌱🥕 Påskesjov for både børn og voksne! Disse tarteletter er ikke bare lækre – de ligner små urtepotter med gulerødder, der vokser op af jorden 😍 Perfekte til påskebordet eller en hyggelig forårsfrokost ☀️ Tarteletter med et twist - fyldt med en dejlig æggesalat med økologiske æg fra Danæg, en sprød crumble af vores peberspegepølse – og en lille gulerod med persilletop som prikken over i’et! Hyggeligt, nemt og lækkert 😋 Opskriften giver 10 stk.

TARTELETHAVER M. ÆGGESALAT & SPRØD PEBERSPEGEPØLSECRUMBLE

Ingredienser

10 stk. Tarteletter (lunet)
10 stk. Mini gulerødder
Frisk persille (til gulerodstoppe)

Æggesalat

8 stk. Økologiske æg fra Danæg
2 stk. Bladselleri stængler (finthakket)
0.5 stk. Rødløg
0.5 bundt. Purløg (finthakket)
0.5 bundt. Dild (finthakket)
7 stk. Cornichoner (hakket)
1 dl. Græsk yoghurt
3 spsk. Hytteost
0.5 stk. Citron (saften heraf)
1 spsk. Dijonsennep
Salt og peber

Peberspegepølsecrumble

200 g. Hanegal peberspegepølse (skåret i små tern)

Sådan gør du

Æggesalat
1
Kog æggene i ca. 8 minutter, køl dem ned, pil og mos/hak dem groft.
2
Rør alle ingredienser til æggesalaten sammen og smag til med citronsaft, salt og peber. Stil på køl.
Peberspegepølsecrumble:
1
Steg de små tern af peberspegepølse helt sprøde på en tør pande. Lad dem køle af på et fedtsugende underlag, og blitz dem i en minihakker, så det får et "jord"-lignende look.
Gulerods-"planter":
1
Skær de tykke ender af snackgulerødderne, og lav et lille snit i toppen. Stik en dusk persille ned i, så det ligner gulerødder med top.
Saml dine "urtepotter":
1
Fyld de lune tarteletter med æggesalat, drys med spegepølse "jord", og stik en gulerod i midten – med persilletoppen opad.
2
Anret dem på et fad og server straks.

Andre opskrifter fra Hanegal

CRISPY CHICKSTICKS M. SPICY AVOKADO-LIMEDIP

PÅSKEHARE-PØLSEHORN M. MINI KYLLINGEPØLSER