TARTELETHAVER M. ÆGGESALAT & SPRØD PEBERSPEGEPØLSECRUMBLE
Tilberedningstid: 25 min.
Ingredienser |
||
| 10 | stk. | Tarteletter (lunet) |
| 10 | stk. | Mini gulerødder |
| Frisk persille (til gulerodstoppe) | ||
Æggesalat |
||
| 8 | stk. | Økologiske æg fra Danæg |
| 2 | stk. | Bladselleri stængler (finthakket) |
| 0.5 | stk. | Rødløg |
| 0.5 | bundt. | Purløg (finthakket) |
| 0.5 | bundt. | Dild (finthakket) |
| 7 | stk. | Cornichoner (hakket) |
| 1 | dl. | Græsk yoghurt |
| 3 | spsk. | Hytteost |
| 0.5 | stk. | Citron (saften heraf) |
| 1 | spsk. | Dijonsennep |
| Salt og peber | ||
Peberspegepølsecrumble |
||
| 200 | g. | Hanegal peberspegepølse (skåret i små tern) |