Forkæl dig selv, familien eller dine gæster med disse lækre svampetoasts😋 De består af ristet surdejsbrød smurt med hvid bønnepuré, toppet med stegte svampe, knasende Facon og frisk timian🫶

SVAMPETOAST M. HVID BØNNEPURÉ, FACON & FRISK TIMIAN

1 pk. Hanegal Facon
500 g. Svampe (fx kantareller, østershatte og champignon)
4 skiver. Surdejsbrød
Olie/smør til stegning
Salt og peber
Frisk timian

Bønnepuré

1 ds. Hvide bønner el. butterbeans
1 fed. Hvidløg
0.5 stk. Citron (saft og skal heraf)
2 spsk. Olivenolie
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Bønnepuré
1
Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Svampetoast
1
Steg Facon i olie på en pande til det har fået farve.
2
Rens svampene og skær dem i mundrette stykker.
3
Steg svampene på en pande ved høj varme til de har fået farve. Tilsæt friskkværnet peber.
4
Rist 4 skiver surdejsbrød på begge sider i en brødrister eller på en pande med lidt olie eller smør.
5
Smør skiverne af surdejsbrød med bønnepuré og fordel svampe og Facon over. Top med lidt flagesalt og frisk timian✔️

Tips & forslag

#1
Svampetoasts egner sig både som en lækker frokost, forret eller aftensmad evt. med en salat til 👌

Andre opskrifter fra Hanegal

UHYGGELIG EDDERKOP M. FACON, RØD PESTO & OST

FROKOSTBOWL MED FACON, ÆG & RØDBEDEHUMMUS

ÆGGESALAT M. FACON

Filodejstærte m. Facon & spinat