Prøv denne cremet og friske æggesalat med Frugthavens økologiske æg fra fritgående høner, der nyder frugt fra danske frugttræer, og vores facon – et plantebaserede alternativ til bacon med den helt rette saltede, røgede smag. En lækker kombination, der er ideel til både morgenmad og frokost! 😋✨ Servér æggesalaten på en skive ristet brød og evt. med en kop dampende varm kaffe/the til ☕

ÆGGESALAT M. FACON

80 g. Hanegal Facon
Olivenolie
8 stk. Frugthavens Økologiske Æg
1.5 dl. Græsk yoghurt
1 spsk. Dijon sennep
1 stk. Citron (saft heraf)
3 Stænger bladselleri (finthakket)
0.5 stk. Æble (i små tern)
1 bundt. Dild (finthakket)
1 bundt. Purløg (finthakket)
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Kog æggene i ca. 9 minutter og lad dem derefter køle af i koldt vand.
2
Steg Facon sprødt på en pande i lidt olivenolie.
3
Pil og hak æggene. Kom dem i en skål med de øvrige ingredienser (gem evt. lidt Facon og krydderurter til pynt). Smag til med citronsaft, salt og peber.
4
Server æggesalaten med ristet brød 🍞😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

Filodejstærte m. Facon & spinat

CHOPPED PITA M. KYLLINGEKØDPØLSE & GRILLET PEBERFRUGT

GRÆSKARVAFLER M. FACON & FRUGTRULLE

SPRØD SANDWICH M. OKSESPEGEPØLSE & AVOCADOCREME