Forkæl dig selv, familien eller dine gæster med disse lækre svampetoasts😋
De består af ristet surdejsbrød smurt med hvid bønnepuré, toppet med stegte svampe, knasende Facon og frisk timian🫶
SVAMPETOAST M. HVID BØNNEPURÉ, FACON & FRISK TIMIAN
| 1 | pk. | Hanegal Facon |
| 500 | g. | Svampe (fx kantareller, østershatte og champignon) |
| 4 | skiver. | Surdejsbrød |
| Olie/smør til stegning | ||
| Salt og peber | ||
| Frisk timian | ||
Bønnepuré |
||
| 1 | ds. | Hvide bønner el. butterbeans |
| 1 | fed. | Hvidløg |
| 0.5 | stk. | Citron (saft og skal heraf) |
| 2 | spsk. | Olivenolie |
| Salt og peber | ||
Sådan gør du
Bønnepuré
1
Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Svampetoast
1
Steg Facon i olie på en pande til det har fået farve.
2
Rens svampene og skær dem i mundrette stykker.
3
Steg svampene på en pande ved høj varme til de har fået farve. Tilsæt friskkværnet peber.
4
Rist 4 skiver surdejsbrød på begge sider i en brødrister eller på en pande med lidt olie eller smør.
5
Smør skiverne af surdejsbrød med bønnepuré og fordel svampe og Facon over. Top med lidt flagesalt og frisk timian✔️
Tips & forslag
#1
Svampetoasts egner sig både som en lækker frokost, forret eller aftensmad evt. med en salat til 👌
