🍗🔥 Lækre og sticky Hasselback kyllingepølser lavet med Hanegals økologiske minipølser – en smagfuld snack, du kan nyde med god samvittighed! Perfekte til en hurtig snack eller som en nem forret, der imponerer både store og små. Klar på kun 20 minutter! 😍 Prøv dem med vores hjemmelavede sennepssauce og lidt frisk persille på toppen for en dejlig smagsoplevelse. 🌿
Opskriften giver 27 stk.
Skær pølserne i skiver ca. 2/3 ned i pølserne. Læg dem evt. mellem to spisepinde eller sugerør, så du undgår at skære hele vejen igennem. Skær derefter hver pølse i 3 lige store dele og kom dem i en skål.
3
Rør dijonsennep, æblecidereddike, honning og engelsk sauce sammen og tilføj ca. halvdelen til skålen med pølser (stil resten til side til senere). Bland det hele godt rundt og sørg for at få saucen godt ned i rillerne på pølserne.
4
Kom pølserne på en bageplade med bagepapir og steg dem i ovnen i ca. 15-18 minutter til de er lækre og sticky.
5
Lad kyllingepølserne køle lidt ned, top med frisk persille og servér dem med resten af sennepssaucen.