🍕Pizza møder hotdog - med et spicy kick 🔥🌭 Sprød bund af pizzadej, smeltet ost, en saftig wienerpølse, spicy syltede jalapeños og revet parmesan! En sjov og ret så lækker kombination, der absolut er et forsøg værd! 😋🙌 Vi har brugt vores økologiske mildt krydrede wienerpølser med 84 % kød, en klassiker der gør sig perfekt i en hotter eller i en ny snasket favorit som denne! 🌭🍕 Nemme og hurtige at lave - og perfekte til både hverdag og weekend! ☀️ Følg opskriften eller skift toppingen ud med det du og familien bedst kan lide 💚

SPICY PIZZAHOTDOGS M. WIENERPØLSER, OST & SYLTET JALAPENO

4 stk. Hanegal Wienerpølser
1 kugle. Pizzadej (færdigkøbt el. hjemmelavet)
140 g. Revet mozarella
Revet parmesanost
8 spsk. Syltede jalapeños (grofthakket)
Sriracha eller ketchup (efter smag)
Mayonnaise
Evt. frisk basilikum

Sådan gør du

1
Steg wienerpølserne kort på en varm pande i 2-3 minutter, til de får lidt farve.
2
Forvarm ovnen til 220–230 °C (varmluft). Brug gerne en varm pizzasten – alternativt en bageplade med bagepapir.
3
Del pizzadejen i 4 lige store stykker og tryk dem let ovale, så de får form som et fladt hotdogbrød. Læg dejstykkerne på bagepladen eller pizzastenen.
4
Fordel revet mozzarella på hver dej og placer en wienerpølse i midten, ovenpå osten. Riv et godt lag parmesan ud over.
5
Bag hotdogsene i ovnen i ca. 10 minutter, til de er gyldne og osten er smeltet.
6
Tag dem ud af ovnen og top med jalapeños, sriracha eller ketchup, og mayo. Riv ekstra parmesan over til sidst og pynt evt. med lidt friske basilikumblade.

Andre opskrifter fra Hanegal

OVNBAGT GNOCCHI M. BROCCOLINI, ARTISKOKKER & GRILLPØLSER

PIZZAWRAP M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

KARTOFFELMUFFINS M. MINI KYLLINGEPØLSER