Med grillet brød, pesto, cremet burrata, frisk rucola, knasende pistacienødder og vores økologiske kødpølse får du en mættende og lækker sandwich, der er fuld af smag og hurtig at lave! Perfekt som en nem frokost, der gerne må være lidt extra ✨ Skal du prøve den? 😋

SANDWICH M. KØDPØLSE, BURRATA & PISTACIENØDDER

100 g. Hanegal Kødpølse (i tynde skiver)
0.5 stk. Ciabattabrød
4 spsk. Pesto
1 hf. Rucola
0.5 stk. Burrata
2 spsk. Pistacienødder (hakket)
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Skær brødet op og grill det i en panini grill eller en brødrister.
2
Smør begge sider med pesto. Fyld sandwichen med rucola, kødpølse, burrata og pistacienødder og servér 😋.

Tips & forslag

#1
Brug evt. en anden type salat, hvis du ikke er til rucola 😉

Andre opskrifter fra Hanegal

GREEN GODDESS WRAP M. HVIDLØGSSPEGEPØLSE

CHOPPED RUGBRØDSSANDWICH M. JULEPOSTEJ, RØDBEDE & CORNICHONER

ÆGGESALAT M. FACON