“Rudolf m. den røde tud” Pølsehorn m. kyllingehaps
Tilberedningstid: 40 min.
Giv børnenes frokost eller madpakke et julet præg med disse sjove “Rudolf med den røde tud” pølsehorn. De er nemme at lave og kan fryses ned så de er klar til December🤗🎄
Opskrift (6 store/10 små)👇
“Rudolf m. den røde tud” Pølsehorn m. kyllingehaps
Skær pølserne over på midten (eller i 3, hvis du ønsker mini pølsehorn).
2
Skær dejen i tynde strimler. Der skal bruges 3 til hvert Rudolf pølsehorn, 1 til næsen og 2 til gevirer.
3
Vikl dejstrimlerne rundt om den ene ende af pølserne. Sørg for at dække enden af pølserne til gevirer med dej.
4
Skær en lille trekant i pølserne så de ligner gevirer.
5
Læg næsen og de to gevirer på en bageplade med bagepapir og sørg for at dejen fra næsen og de to gevirer rører hinanden. Pres dem gerne lidt sammen, så du sikrer at de bager sammen i ovnen.
6
Pensl pølsehornene med et sammenpisket æg og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
7
yp næserne på pølsehornene i ketchup og sæt sukkerøjnene fast på pølsehornene med lidt ketchup og servér 🫶