🥔✨ Start dagen med dette lækre rodfrugtfad med vores wienerpølser og økologiske æg fra Danæg 🥚🌱 Perfekt til både morgenmad og frokost! Retten har en dejlig sødme, salt og et lille kick fra chiliolien - en lækker kombination, med æg som prikken over i'et 😋 ⏱️ En nem og velsmagende ret til både hverdag og weekend, der mætter hele familien 🥄💛

RODFRUGTFAD M. WIENERPØLSER & ÆG

240 g. Hanegal Wienerpølser
4 stk. Økologiske æg fra Danæg
1 kg. Rodfrugter
2 tsk. Honning
3 spsk. Chiliolie (eller alm. olivenolie)
2 tsk. Tørret timian/oregano
Salt og peber
Frisk purløg
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær rodfrugter og wienerpølser i små tern og kom dem i et ovnfast fad. Vend ternene med olie, honning, tørrede krydderurter og salt og peber.
3
Bag i ovnen i ca. 30 minutter til rodfrugterne er møre. Tag derefter fadet ud af ovnen og lav 4 fordybninger. Slå et æg ud i hver og sæt fadet tilbage i ovnen. Bag videre i ca. 10 minutter, til æggehviderne har sat sig.
4
Top med finthakket purløg og servér 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE

PØLSE & GRØNTSAGSGRYDE M. WIENERPØLSER

GRÆSKARSUPPE M. SPRØD HVIDLØGSSPEGEPØLSE