Her en lækker, cremet og frisk pastaret med citron og ricotta, toppet med knasende sprød peberspegepølse - en pastaret, der er både enkel og luksuriøs på samme tid 🤌 Nem at lave og klar på ingen tid! Perfekt til både hverdagsaftener og middage med gæster 😋✨

CREMET PASTA M. RICOTTA, CITRON & SPRØD PEBERSPEGEPØLSE

200 g. Hanegal Peberspegepølse
400 g. Pasta (fx. rigatoni)
250 g. Ricotta
40 g. Parmesanost
0.5 stk. Usprøjtet citron (skal og saft)
Salt og peber
1 hf. Frisk basilikum (finthakket) + ekstra til pynt

Sådan gør du

1
Kog pastaen til den er al dente. Gem ca. 1½-2 dl pastavand.
2
Skær peberspegepølsen ud i små tynde strimler og steg det sprødt på en pande. Læg det derefter på et stykke fedtsugende papir til det skal bruges.
3
Kom ricotta, revet parmesanost, finthakket basilikum, citronsaft- og skal, ca. 1 dl pastavand, salt og peber i en skål og rør det sammen. Smag evt. til med mere citron, salt og peber.
4
Hæld pastaen i skålen med ricottablandingen og bland det godt rundt. Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.
5
Servér pastaen med revet citronskal, sprødstegt peberspegepølse og frisk basilikum på toppen.

Andre opskrifter fra Hanegal

ALT I ÉT FAD: Kyllingewienerpølser, hokkaido og rosenkål

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE

RODFRUGTFAD M. WIENERPØLSER & ÆG