🌟 Alt i ét fad – En nem og lækker hverdagsret 🌟 Prøv denne skønne hverdagsret med vores økologiske kyllingewienerpølser, hokkaido og sprøde rosenkål på en bund af cremet ricotta. Perfekt til travle dage – alt skal bare i ét fad og i ovnen! 🍂 Du kan også sagtens smide dine grøntsagsrester i fadet, så de ikke går til spilde 💚

ALT I ÉT FAD: Kyllingewienerpølser, hokkaido og rosenkål

250 g. Hanegal kyllingewienerpølser (skåret i små stykker)
0.5 stk. Hokkaidogræskar (i små tern)
400 g. Rosenkål (i kvarte)
2 stk. Rødløg (i både)
2 spsk. Olivenolie
250 g. Ricotta
Balsamico glace
Frisk bredbladet persille

Krydderier

1 tsk. Løgpulver
1 tsk. Paprika
1 tsk. Oregano
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 220 grader.
2
Kom kyllingewienerpølserne, hokkaido, rosenkål og rødløg i et stort fad eller på en bageplade med bagepapir.
3
Vend det hele med krydderier og olivenolie og bag det i ovnen i ca. 30-35 minutter.
4
Smør ricottaen ud på tallerkenerne og fordel de bagte ingredienser ovenpå. Top med balsamico glace og frisk persille.

Andre opskrifter fra Hanegal

ENCHILADAS MED HVIDLØGSPEGEPØLSE, SØDE KARTOFLER & SPINAT

BAGT PIZZAPASTA M. PEBERSPEGEPØLSE

RODFRUGTFAD M. WIENERPØLSER & ÆG