Boost din frokost med denne lækre toast! 🥪 Mød Hanegals nye økologiske peberspegepølse – fyldt med smag og lavet af nøje udvalgte råvarer, helt som alle vores andre "Pølser med Principper." Perfekt som topping på ristet surdejsbrød sammen med cremet burrata, frisk rucola og en skøn balsamico glace. Klar på kun 10 minutter, så du kan nyde en gourmetoplevelse, selv når du har travlt! 😋

RISTET SURDEJSBRØD M. PEBERSPEGEPØLSE, BURRATA & RUCOLA

80 g. Hanegal
2 skiver. Surdejsbrød
Olivenolie (eller trøffelolie, mums).
1 kugle. Burrata ost
1 hf. Rucola
Balsamico glace
Peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Hæld lidt olivenolie på brødet og rist det på en pande eller i en brødrister.
2
Skær peberspegepølsen ud i tynde skiver. Fordel burrataen ud på brødet og top med rucola, peberspegepølse, balsamico glace og friskkværnet peber.
3
Servér og nyd ❤️

Andre opskrifter fra Hanegal

GREEN GODDESS WRAP M. HVIDLØGSSPEGEPØLSE

SANDWICH M. KØDPØLSE, BURRATA & PISTACIENØDDER