✨ Frisk, lækker og smagfuld frokost på ingen tid! ✨ Forkæl dig selv med ristet surdejsbrød med hytteostcreme, vores milde økologiske kyllingekødpølse og en lækker ærteblanding med citron, hvidløg, frisk basilikum og lidt revet parmesanost. En skøn kombination og perfekt som en nem og mættende frokost.

RISTET SURDEJSBRØD M. HYTTEOSTCREME, ÆRTER & KYLLINGEKØDPØLSE

100 g. Hanegal Kyllingekødpølse
2 skiver. Ristet brød
100 g. Hytteost
1 spsk. Olivenolie
1 fed. Hvidløg (i tynde skiver)
100 g. Frosne ærter
0.5 stk. Citron (saften heraf)
1 hf. Frisk basilikum (finthakket)
2 spsk. Revet parmesanost (+ ekstra til topping)
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Blend hytteost til en ensartet og cremet konsistens. Stil det på køl til det skal bruges.
2
Steg hvidløg i olivenolie på en pande i 1-2 minutter. Tilsæt ærterne og lad det stege videre til ærterne er gennemvarme. Kom det i en skål og lad det køle lidt af. Tilsæt ca. halvdelen af citronsaften, basilikum og salt og peber. Mos blandingen let sammen med en gaffel eller bagsiden af en ske. Tilføj revet parmesanost og rør det sammen. Smag evt. til med den resterende citronsaft.
3
Smør hytteostcremen ud på de 2 skiver brød og læg kyllingekødpølsen ovenpå. Top med ærteblandingen og revet parmesanost.

Andre opskrifter fra Hanegal

GREEN GODDESS WRAP M. HVIDLØGSSPEGEPØLSE

SANDWICH M. KØDPØLSE, BURRATA & PISTACIENØDDER

CHOPPED RUGBRØDSSANDWICH M. JULEPOSTEJ, RØDBEDE & CORNICHONER

ÆGGESALAT M. FACON