Quinoadeller med Facon er nemme at lave, smager skønt og er propfyldt med grønne proteiner🌱 Vores Facon bidrager med en dejlig saltet og røget smag der klæder de ellers milde deller 🫶 Quinoadellerne er et ideelt indslag på julefrokostbordet og perfekte til dig der ønsker at spise grønnere, uden at give slip på en elsket klassiker som frikadeller💚🎄

QUINOADELLER M. FACON

80 g. Hanegal Facon
1 dl. Quinoa (ukogte)
1 stk. Løg (finthakket)
50 g. Hytteost
2 stk. Æg
5 spsk. Mel
1 tsk. Spidskommen
1 tsk. Salt
Peber
Olie el. smør til stegning

Sådan gør du

1
Kog quinoaen efter anvisningen på pakken.
2
Steg Facon på panden, så det bliver dejlig sprødt (du kan også vælge at tilføje det direkte i farsen).
3
Rør alle ingredienserne sammen til en “klistret” fars og lad den hvile i ca. 10 minutter.
4
Brug en spiseske og den ene hånd til at forme dellerne, og steg dem i olie eller smør på begge sider til de er sprøde og gyldne.
5
Anret quinoadellerne på et fad og servér 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

UHYGGELIG EDDERKOP M. FACON, RØD PESTO & OST

FROKOSTBOWL MED FACON, ÆG & RØDBEDEHUMMUS

ÆGGESALAT M. FACON

Filodejstærte m. Facon & spinat