Quinoadeller med Facon er nemme at lave, smager skønt og er propfyldt med grønne proteiner🌱
Vores Facon bidrager med en dejlig saltet og røget smag der klæder de ellers milde deller 🫶
Quinoadellerne er et ideelt indslag på julefrokostbordet og perfekte til dig der ønsker at spise grønnere, uden at give slip på en elsket klassiker som frikadeller💚🎄
QUINOADELLER M. FACON
80 | g. | Hanegal Facon |
1 | dl. | Quinoa (ukogte) |
1 | stk. | Løg (finthakket) |
50 | g. | Hytteost |
2 | stk. | Æg |
5 | spsk. | Mel |
1 | tsk. | Spidskommen |
1 | tsk. | Salt |
Peber | ||
Olie el. smør til stegning |
Sådan gør du
1
Kog quinoaen efter anvisningen på pakken.
2
Steg Facon på panden, så det bliver dejlig sprødt (du kan også vælge at tilføje det direkte i farsen).
3
Rør alle ingredienserne sammen til en “klistret” fars og lad den hvile i ca. 10 minutter.
4
Brug en spiseske og den ene hånd til at forme dellerne, og steg dem i olie eller smør på begge sider til de er sprøde og gyldne.
5
Anret quinoadellerne på et fad og servér 😋