Små søde pølsehornshapsere med fyld af ketchup og vores økologiske mini kyllingepølser - perfekte til små hænder, store smil og enhver anledning! 🐓🌿 Med deres tortellini-inspirerede form er de både hyggelige at lave og sjove spise 😋 Opskriften giver 24 stk.

PØLSEHORNSHAPSERE M. MINI KYLLINGEPØLSER

8 stk. Hanegal Mini kyllingepølser
1 stk. Pizza- eller pølsehornsdej
Ketchup el. sennep
1 stk. Sammenpisket æg (til pensling)
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Skær hver kyllingepølse ud i 3 lige store stykker.
3
Skær pizza/pølsehornsdejen ud i 24 lige store firkanter. Kom lidt ketchup i midten af hver firkant og læg et stykke kyllingepølse ovenpå.
4
Dup enderne med lidt vand og fold den ene ende af dejen over til den modsatte ende, så den former en trekant. Sørg for at lukke den godt sammen med bagsiden af en ske, så den ikke går op under bagningen. Saml dernæst de to ender indover hinanden og giv dem et tryk, så de ikke skiller sig ad.
5
Læg de små pølsehornshapsere på en bageplade med bagepapir og pensl dem med det sammenpiskede æg. Bag dem i ovnen i ca. 15-18 minutter eller til de er blevet flotte gyldne.
6
Servér med ketchup eller sennep.

Andre opskrifter fra Hanegal

SPRØDE FETARULLER M. OKSESPEGEPØLSE

TOASTRULLER M. MINI KYLLINGEPØLSER, OST & KETCHUP

Mini pizzaroser

PØLSEHORN MED ET TWIST