Er du på udkig efter en nem og lækker snack til madpakken, frokosten eller picnicturen? Disse pølsehorn med oliven, ost og kyllingewienerpølser er et perfekt bud! De er hurtige at lave og fyldt med smag. Prøv dem næste gang du har brug for en hurtig og velsmagende bid 🥰🌭.
Opskriften giver 5 stk.
PØLSEHORN MED ET TWIST
2.5 | stk. | Hanegal kyllingewienerpølser |
1 | stk. | Pizzadej |
150 | g. | Oliven uden sten (f.eks. et mix af grønne og sorte) |
4 | spsk. | Ketchup |
60 | g. | Revet os |
Sådan gør du
1
Hak dine oliven fint.
2
Skær kyllingepølserne ud i halve og skær derefter de halve pølser ud i to lige store dele på langs.
3
Rul dejen ud og fordel oliven over. Rul en kagerulle over så de presses godt ned i dejen.
4
Vend dejen om og smør ketchup på dejens to længste sider. Fordel osten over ketchuppen og læg pølserne ovenpå, så de danner en række ned ad de to sider dej.
5
Skær nu langs enden af hver pølse, så der bliver 5 stykker i alt. Rul pølserne på hvert stykke ind mod midten.
6
Placér pølsehornene på en bageplade med bagepapir med den flade side opad. Bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 16 minutter eller til de er flotte gyldne.
7
Servér lune, evt. med ekstra ketchup og grøntsagsstænger 😋🙌