🌭🥚 Proteinrige pølsehorn på den nemme måde! 🥚🌭 Lækre og sprøde pølsehorn lavet på bl.a. hytteost, havregryn, økologiske æg fra Danæg og vores mini kyllingepølser – en lækker og mættende snack for hele familien! Perfekte til madpakken eller som en hurtig bid på farten. De er nemme at lave og smager så godt! 😋 Opskriften giver 9. stk.

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

160 g. Hanegal mini kyllingepølser
4 stk. Økologiske æg fra Danæg
170 g. Havregryn
2 spsk. Sesamfrø
1 tsk. Løgpulver
1 tsk. Tørret oregano
Salt og peber
450 g. Hytteost

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Bland havregryn, sesamfrø, løgpulver, oregano, salt og peber i en skål. Tilsæt hytteost og æg og rør dejen sammen.
3
Kom lidt dej på en bageplade med bagepapir og tryk det lidt fladt. Læg en kyllingepølse ovenpå og top med lidt mere dej. Fortsæt med resterende dej og kyllingepølser.
4
Bag pølsehornene i ovnen i ca. 35 minutter til de er gyldne og sprøde.

Andre opskrifter fra Hanegal

PÅSKEHARE-PØLSEHORN M. MINI KYLLINGEPØLSER

SNACKBRØD M. PEPPERONI, OST & PERSILLE

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT