Nem, smagfuld og klar på ingen tid 👨‍🍳 Her en lækker pastasalat med karrydressing, sprøde radiser, edamamebønner, forårsløg og vores sprødstegte hvidløgsspegepølse, som giver retten masser af smag 🧄🔥 God til både frokost, madpakke eller aftensmad. Nem og lave og klar på ingen tid!

PASTASALAT M. KARRYDRESSING, EDAMAMEBØNNER & SPRØD HVIDLØGSSPEGEPØLSE

Pastasalat

200 g. Hanegal Hvidløgsspegepølse
400 g. Pasta
200 g. Edamamebønner (optøet)
1 bundt. Radiser (skåret i kvarte)
3 stk. Forårsløg (skåret i tynde skiver)
Ærteskud (valgfrit, topping)

Karrydressing

300 g. Græsk yoghurt
2 tsk. Dijonsennep
1 tsk. Honning
0.5 stk. Citron (saften heraf)
1.5 spsk. Karry
Salt og peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde:
1
Kog pastaen i rigeligt, saltet vand til den er al dente. Hæld vandet fra og lad den køle let af.
2
Skær hvidløgsspegepølsen i små tern og steg dem på en tør pande, indtil de er gyldne og sprøde. Læg dem derefter på fedtsugende papir.
Lav karrydressing:
1
Rør græsk yoghurt sammen med dijonsennep, honning og karry. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Vend salaten sammen:
1
Bland den afkølede pasta med edamamebønner, radiser, forårsløg og karrydressing.
2
Top pastasalaten med den sprøde hvidløgsspegepølse og evt. lidt friske ærteskud.

Andre opskrifter fra Hanegal

PÅSKEHARE-PØLSEHORN M. MINI KYLLINGEPØLSER

TARTELETHAVER M. ÆGGESALAT & SPRØD PEBERSPEGEPØLSECRUMBLE