Hurtig Hverdagsluksus! Forkæl dig selv og din familie med disse lækre pølsehorn 🌭😃. Den nemme tilberedning og den lækre kombination af den sprøde dej, de krydrede kyllingepølser og den hjemmelavede ajvar-sovs giver en fantastisk smagsoplevelse, som alle vil elske 😍. Opskriften giver 24 stk.

NEMME PØLSEHORN M. AYVAR & MINI KYLLINGEPØLSER

Ingredienser

12 stk. Hanegal Mini kyllingepølser
2 stk. Færdiglavet pizzadej
1 stk. Æg (sammenpisket til pensling)
Sesamfrø

Ayvar sovs

2 stk. Rød peberfrugt (halveret)
1 stk. Aubergine (skåret i små tern)
1 stk. Helt lille hvidløg (toppen skåret af)
2 spsk. Æblecidereddike
2 spsk. Olivenolie
Salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)

Sådan gør du

Ayvar
1
Tænd ovnen på 200 grader grill.
2
Kom aubergine, hvidløg og peberfrugt, med skindsiden opad, på en bageplade med bagepapir. Kom det i ovnen i ca. 20 minutter eller til grøntsagerne er møre og skindet på peberfrugten er blevet mørkt. Lad det køle lidt ned.
3
Kom grøntsagerne i en blender (eller minihakker) og tilsæt æblecidereddike og olivenolie. Blend til en cremet og glat konsistens og smag til med salt og peber.
Pølsehorn
1
Rul pizzadejen ud og fordel de 24 halve pølser samt 1 lille tsk. Ajvar ud derpå.
2
Læg den anden pizzadej ovenpå og luk dejen godt til omkring hver pølse.
3
Skær dejen ud i 24 pølsehorn. Tryk evt. dejen omkring hver pølse sammen med en gaffel, så du er sikker på sovsen ikke løber ud.
4
Kom pølsehornene på en bageplade med bagepapir og pensl med det sammenpisket æg. Drys med sesamfrø.
5
Bag pølsehornene i ovnen på 200 grader i ca. 16 minutter eller til de er flotte gyldne. Servér 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

TOASTRULLER M. MINI KYLLINGEPØLSER, OST & KETCHUP

FROKOSTBOWL MED FACON, ÆG & RØDBEDEHUMMUS

SPRØD SANDWICH M. OKSESPEGEPØLSE & AVOCADOCREME

Mini pizzaroser