🍕🎭 FASTELAVNSPIZZA 🎭🍕 Fastelavn nærmer sig, og i den anledning har vi klædt vores pizza ud! 😉 Denne sjove Minion pizza er lavet med Il Fornaio surdejspizzadej for den perfekte sprøde bund – og toppet med vores smagfulde og økologiske pepperoni! 🔥🍕 Sjov, lækker og næsten for sød til at spise! 😍💛 Hvem skal have et stykke? 👀

MINION PIZZA M. PEPPERONI

40 g. Hanegal Pepperoni
1 stk. Il Fornaio Surdejspizzadej
2 spsk. Pizza- el. tomatsauce
50 g. Revet mozarella
1 kugle. Frisk mozarella
60 g. Sorte oliven uden sten
Purløg til hår (valgfrit)

Sådan gør du

1
Tag surdejspizzadejen ud af fryseren og tø den op i køleskabet natten over eller 1 times tid ved stuetemperatur.
2
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
3
Tag lidt af pizzadejen og form to små arme og ben.
4
Rul pizzadejen ud så den former en minion. Sæt armene og benene på dejen.
5
Fordel tomatsauce og revet mozzarella på kroppen. Skær en tyk skive af mozzarellakuglen til øjet og læg den på dejen.
6
Skær én af dine oliven ud i en tyk skive og læg den i midten af mozzarellaøjet. Skær de resterende oliven ud i kvarte på langs. Læg dem rundt om mozzarellaøjet og ud til hver side som briller og lav en lille mund under øjet.
7
Fordel pepperonien ud på nederste del af kroppen som selebukser.
8
Bag minionpizzaen i ovnen i ca. 10-12 minutter.
9
Lad pizzaen køle lidt af og læg lidt purløg på som hår inden servering.

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE

PIZZASANDWICH M. MILD SPEGEPØLSE, BURRATA & SQUASH