Med denne opskrift kan du selv skabe disse små økologiske vidundere, der passer perfekt til enhver lejlighed! 🥰

Mini hotdogs m. mini kyllingpølser

240 g. Hanegal mini kyllingepølse
12 stk. Brioche sliders
Syltede rødløg
Rodfrugtchips
Skovsyre
3 stk. Røde peberfrugter
200 g. Cherrytomater
2 fed. Hvidløg
50 g. Ristede mandler
2 tsk. Chiliflager
2 spsk. Balsamicoeddike
1 hf. Persille
Lidt olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du

1
Halver peberfrugterne og fjern kernerne.
2
Grill eller bag peberfrugt, cherrytomater og hvidløg til det har fået godt med farve.
3
Fjern derefter skindet fra peberfrugten og kom det i blender med cherrytomater, hvidløg og de øvrige ingredienser til romesco saucen og blend til det har fået ensartet konsistens.
4
Smag til med salt, peber og balsamicoeddike.
5
Grill kyllingepølserne til de er flotte gyldne og briochebollerne til de er varme.
6
Skær bollerne fra toppen og saml dine mini hot dogs med de lækre toppings.
7
Velbekomme! 😋

Andre opskrifter fra Hanegal

PØLSEHORN M. HYTTEOST & MINI KYLLINGEPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT

MINI MORGENMADSHOTDOGS M. RØRÆG & KYLLINGEHAPS

PIZZABOLLER M. HYTTEOST & OKSESPEGEPØLSE