Sprøde, salte og fulde af smag! 💥 Har du prøvet at lave chips af spegepølse? 😋 Her har vi brugt vores økologiske hvidløgsspegepølse der er fuld af god smag! Alt du skal gøre er at skære spegepølsen i tynde skiver og bage dem sprøde i ovnen – perfekt som en nem og lækker snack, evt. med en spicy chilimayo til 🔥

HVIDLØGSSPEGEPØLSECHIPS M. CHILIMAYO

1 stk. Hanegal Hvidløgsspegepølse
Evt. chilimayo (til dip)

Sådan gør du

1
Forvarm ovnen til 180°C.
2
Skær hvidløgsspegepølsen i så tynde skiver som muligt med en skarp kniv.
3
Læg skiverne i ét lag på en bageplade med bagepapir. Sørg for, at de ikke overlapper.
4
Bag i ovnen i ca. 15 minutter, eller indtil de er sprøde og let gyldne. Hold øje – de kan hurtigt blive for mørke.
5
Lad chipsene køle helt af på et stykke fedtsugende papir, så de bliver ekstra sprøde.
6
Nyd de sprøde spegepølsechips som snack eller som en anderledes topping til salater og supper.

Tips & forslag

#1
Hanegal producerer flere lækre spegepølser, som kan bruge til denne opskrift: Mild spegepølse, peberspegepølse og oksespegepølsen 😋.

Andre opskrifter fra Hanegal

BRUSCHETTA M. TOMAT, NEKTARIN & MILD SPEGEPØLSE

STICKY HASSELBACK GRILLPØLSER M. CHILI/CHEESE DIP