Overrask børnene med disse sjove pølsehorn der ligner små grise i deres madpakke, eller som en lækker eftermiddagssnack! 🐽 De er nemme at lave og gode at fryse ned, så de er klar til ugen der følger! 🙌
Vi har brugt vores klassiske wienerpølser der er mildt krydret og en favorit hos både børn og voksne! Vores wienerpølser er lavet med gode intentioner og gode råvarer, og er 100% økologiske med 0% tilsætningsstoffer! 🫶
Skær enderne af pølserne og skær dem derefter ud i 3 lige store dele.
3
Rul dejen ud og skær den i 12 stykker på den korte led.
4
Rul dejen om pølserne, så der stikker ca. ½ cm pølse ud i den ene ende som grisetryne. Læg dem på en bageplade med trynen opad og lav to huller i hver tryne med et spyd eller et sugerør.
5
Halvér mandlerne på den korte led og stik to halve mandler i hvert pølsehorn som små ører.
6
Pensl grisepølsehornene med det piskede æg og bag dem i ovnen i ca. 15-18 minutter eller til de er gyldne.
7
Lad dem afkøle og tilføj evt. sukkerøjne som sættes fast med ketchup 😋.