Forkæl dig selv med disse grillede pitabrød, smurt med vores nye økologiske peberplantepostej, toppet med rucola, bagt peberfrugt og ristede sprøde pinjekerner. En plantegal frokost fuld af smag 😋🌱

GRILLET PITABRØD M. PEBERPLANTEPOSTEJ, BAGT PEBERFRUGT & RISTEDE PINJEKERNER

200 g. Hanegal Peber Plantepostej
4 stk. Peberfrugter
2 spsk. Olivenolie
4 stk. Pitabrød
80 g. Rucola
30 g. Pinjekerner

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær peberfrugterne ud i brede strimler og vend dem med lidt olivenolie. Kom dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er møre og skindet er blevet lidt sort.
3
Grill pitabrødene i en panini-maskine eller lun dem i en brødrister.
4
Smør pitabrødene med peberplantepostej og fordel rucola og peberfrugt ovenpå. Top med ristede pinjekerner og servér.

Andre opskrifter fra Hanegal

SNACKBRØD M. PEPPERONI, OST & PERSILLE

KARTOFFELTÆRTE M. WIENERPØLSER

PIZZASANDWICH M. PEPPERONI & CÆSARSALAT