GRILLET PITABRØD M. PEBERPLANTEPOSTEJ, BAGT PEBERFRUGT & RISTEDE PINJEKERNER
Tilberedningstid: 25 min.
Forkæl dig selv med disse grillede pitabrød, smurt med vores nye økologiske peberplantepostej, toppet med rucola, bagt peberfrugt og ristede sprøde pinjekerner. En plantegal frokost fuld af smag 😋🌱
GRILLET PITABRØD M. PEBERPLANTEPOSTEJ, BAGT PEBERFRUGT & RISTEDE PINJEKERNER
Skær peberfrugterne ud i brede strimler og vend dem med lidt olivenolie. Kom dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er møre og skindet er blevet lidt sort.
3
Grill pitabrødene i en panini-maskine eller lun dem i en brødrister.
4
Smør pitabrødene med peberplantepostej og fordel rucola og peberfrugt ovenpå. Top med ristede pinjekerner og servér.